@johannaruonalacoaching

Itsevarmuus- & vuorovaikutuskoutsi, viestinnän ammattilainen, FM Väitöskirjatutkija & Super Shero -metodin kehittäjä
Puhuja & esiintyjä, joka sytyttää lavan liekkeihin!

”Selkeys – Clarity, Itsevarmuus – Confidence, Viestintä – Communications, Johdonmukaisuus – Consistency, Muutos – Change – siinä resepti sun supervoimien vapauttamiseen!”

Jose, 10 viikon ”Super Shero” -Metodista

Ootko sä valmis vapauttamaan sun supervoimat?

”Itsevarmuus on TAITO, ei luonteenpiirre!”

Mitä on todellinen itsevarmuus? Voiko sitä oppia? Kyllä voi – ja kun opettelet itsevarmuutta, sun elämä kehittyy kaikilla osa-alueilla! On myös todisteita siitä, että itsevarmuus vaikuttaa menestykseen kompetenssia enemmän, kun puhutaan eteenpäin pyrkimisestä!

Olen itse tästä elävä esimerkki. Tein ennen elämästäni vaikeampaa, kuin sen pitäisi olla. Täydellisyyden tavoittelua, itseni ainaista kritisointia ja lyttäystä – koskaan en vaan ollut tarpeeksi hyvä. Annoin perfektionismin, ahdistuksen ja muiden itseäni sabotoivien tapojen sekä vääristyneiden uskomusten pitää kontrollia elämässäni – eli seisoin itse omien unelmieni tiellä. Ulospäin olin kyllä positiivinen, iloinen ja jaksava, mutta sisälläni valtaa piti aivan toisenlainen tyyppi – tyyppi, joka löi minua alaspäin – kaikista onnistumisistanikin huolimatta.

Samaistuttavaa? Harmittavan usein.

Tällainen elämä on ennen kaikkea uuvuttavaa, sillä et osaa antaa itsellesi kiitosta. Kaikki energia kuluu suorittamiseen ja itsensä sättimiseen – kovempaa, korkeammalle ja nopeammin! Usein mieltä kalvaa myös tunne, että et pääse eteenpäin, etkä edes tiedä, missä mättää.

Olisiko aika hiljentää sisäinen kitisijä ja ottaa kontrolli omasta elämästäsi?

Jos minä pystyin siihen, niin kyllä pystyt sinäkin. Oma tieni puheviestinnän tohtoriopiskelijasta ammattinäyttelijäksi ei ollut helppo, mutta tämän, suurimman unelmani eteen olin valmis kohtaamaan – ja kesyttämään omat sisäiset piruni, sekä kyseenalaistamaan sen, miten katson maailmaa. Räpistelin irti koulukiusatun ja ulkopuolisen uhrin identiteetistä ja kasvatin uuden, voittamattoman Super Shero -hahmon, jonka identiteettä kannan nyt! Supersankarittaren ympärille kasvoi myös kokonainen valmennusohjelmien perhe, josta olen todella ylpeä – Super Shero -metodi ❤

Puhun ja valmennan oman kokemukseni ja koulutustaustani kautta itsevarmuutta ja vuorovaikutustaitoja, sekä kokonaisvaltaista elämänmuutosta! Esiintymisvarmuutta valmennan itsensä hyväksymisen ja arvostamisen kautta. Itsensä hyväksyminen ja on erityisen tärkeää myös näyttelijäntyössä. Olen puheviestinnän maisteri ja tohtoriopiskelija, joten koulutukseni pohjana on kokemuksen lisäksi tiede; sovellan puheviestinnän tieteellisiä teorioita ja käytäntöjä työssäni. Näyttelijätaiteen puolelta koulutuksessani näkyy myös Meisner-tekniikan sovelluksia. Ja aina, kun käyttäytymistä ja ajatusmalleja pyritään muokkaamaan, on taustalla oltava myös ymmärrystä ihmisen käyttäytymisestä ja aivojen toiminnasta – näitä aiheita olen opiskellut erilaisilla kursseilla ja retriiteillä.

Olen myös Mastery of Self-Love -fasilitaattori ja osallistunut Janet Bray Attwoodin Master-kouluttaja ohjelmaan. Valmennan tähän aiheeseen liityviä teemoja @wearesuccesssisters -brändin alla. Puheviestinnän väitöskirjassani tutkin intiimiviestintää ja sen haasteita näyttelijäntyössä, joten minulla on myös vankkaa tietämystä haastavista keskustelunaiheista ja keskusteluälykkyydestä. Koulutan itseäni jatkuvasti.

Johanna Ruonala Coaching

SUPER SHERO online koutsaus:

• Itsevarmuutta Somessa -online-kurssi – julkaisu 25.11.2022!

• Super Shero – Itsevarmuus -online workshop – tulossa 2023!

• Super Shero – Itsevarma vuovaikutus -online workshop – tulossa 2023!


Yksilövalmennus:

• Super Shero 8 viikon ”Vapauta sun supervoimat” valmennusohjelma kokonaisvaltaiseen muutokseen.

Buukkaa ILMAINEN 60min Discovery Call Josen kanssa tästä linkistä:


Yksityisvalmennukset ovat suunnattu niille, jotka haluavat työstää itsevarmuutta tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti TAI jotka haluavat itsevarmuutta spesifisti tiettyihin elämäntilanteisiin, kuten esiintymiseen, puheen pitämiseen, työhaastatteluihin, koekuvauksiin – YOU NAME IT! Yksityisvalmennuksessa työstetään omia uskomuksia, asenteita ja ajatusmalleja, sekä lähdetään kohti tekoja!

RockITsevarmuus -Stagella ja kameran edessä! -Workshop – on niille, jotka haluavat oppia itsevarmuutta ja sujuvaa esiitymistä stagella tai kameran edessä itsetuntemuksen kautta.

Buukkaa Jose:

• Buukkaa Jose puhujaksi – aiheenaan itsevarmuus, unelmat, elämänmuutos

• Tuotantoon esiintyjän tueksi ja sparraajaksi!

• Yritykset ja puhujakeikat: contact@johannaruonala.com

#RockITsevarmuus

contact@johannaruonala.com

IG @johannaruonalacoaching